Ema Hutinec

Volim… umjetnost, putovanja, životinje, prirodu…

Stranica Colors&Words nastala je kao rezultat moje  dugogodišnje želje za prostorom gdje ću se izraziti – riječima i bojama, jer su one moj alat kad radim ono što doista volim. Putujem, a usput crtam, slikam, fotkam, pišem, čitam i još mnogo kreativnih stvari.

Vjerujem da će na ovom mjestu mnogi pronaći ponešto za sebe;

Kreirajmo zajedno – truditi ću se potaknuti na izgradnju malih, ali čestih trenutaka zadovoljstva uz obilje zanimljivih ideja, unijeti svježu inspiraciju u svakodnevicu i sve začiniti s puno pozitive i naravno boja.

Putujmo zajedno dati odgovore na pitanja  „Gdje? Kako? Zašto?“ poći, preporučiti zanimljiva bliža i dalja mjesta i opisati svoja iskustva na putovanjima gradovima i događanjima.

Zašto vilin konjic? Oduvijek sam fascinirana njime,  njegovim čarobnim izgledom, nevjerojatnim bojama i  simbolikom –  snage, mudrosti i promjene…

Jeste li ikada promatrali vilinog konjica u letu? Njegove kretnje vrlo su nježne i graciozne, u stanju je mijenjati smjer letenja u sekundi, a po potrebi leti unatrag, prizor vilinog konjica u letu stvara osjećaj mira i spokoja, te umiruje emocije…

o-nama-slika